درباره سایت های داینامیک بدانید

طراحی سایت داینامیک به نوعی طراحی سایت گفته می شود که در آن تمام خواسته ها و نیازهای یک مشتری بررسی شده و بر اساس آن طرحی انعطاف پذیر انجام می گیرد و صاحب وب سایت، خود می تواند بر اساس ضرورت و صلاح دید، محتویات سایتش را بصورت آنلاین تغییر و بروز رسانی نماید.

در این نوع از طراحی وب، کنترل تمامی بخش های سایت در اختیار صاحب وب سایت است و وی بدون نیاز به تماس با طراح وب، خود شخصاً می تواند محتوای سایت خود را ویرایش و یا حذف و یا مطالب و تصاویر جدید قرار دهد. فعالیت هایی چون ایجاد صفحه، ایجاد منو، ایجاد برگه جدید، حذف صفحه، ویرایش محتویات هر بخش و … در اینگونه وب سایت ها توسط صاحب سایت و یا ادمین قابل انجام است.

انواع طراحی سایت از نظر مدیریت محتوا

وب سایت ها به لحاظ نوع مدیریت محتوا، با سه متد متفاوت ساخته می شوند:

1 – استاتیک Static (ایستا) یا ثابت

2- داینامیک Dynamic (پویا)

3- نیمه پویا

1 – طراحی سایت استاتیک Static (ایستا) یا ثابت

اینگونه وب سایت ها از چند صفحه اچ تی ام ال ساخته شده و همانطور که از نامش پیداست محتوای این سایت ها ثابت هستند و برای تغییر اطلاعات سایت باید دانش فنی در این خصوص داشت و یا اینکه بایستی تغییرات توسط طراح و شرکت سازنده سایت انجام پذیرد. در مورد این وب سایت ها در پست “درباره طراحی سایت استاتیک” بطور مفصل شرح داده ایم.

2- داینامیک Dynamic (پویا)

در حال حاضر می توان گفت که همه وب سایت ها بصورت داینامیک ساخته می شوند. وب سایت داینامیک یعنی محتویات سایت بر اساس زمان، کارکرد و … تغییر می کند. بطور مثال اکثر سایت هایی که دارای سیستم ثبت نام هستند، یا دارای قسمت معرفی محصولات متعدد و متنوع و یا بخش فروش آنلاین می باشند، سایت های خبری، وب سایت های آموزشی و … بصورت داینامیک ساخته می شوند. اکثر وب سایت های داینامیک به یک بانک اطلاعاتی وصل می گردند؛ بانک اطلاعاتی یک سیستم منظم و جامعی برای نگهداری اطلاعات است. برای مثال جهت نگهداری اطلاعات مشتریانتان اعم از نام، تلفن، آدرس، سوابق خرید و … می توانید یک بانک اطلاعاتی بسازید که این پارامترها را ذخیره کند و هر وقت که نیاز داشتید این اطلاعات را تغییر بدهید یا اینکه بر اساس مشخصات مشتریان یک سیستم آماری بسازید. مثلا از این بانک اطلاعات بخواهد لیست مشتریانی که ماهیانه بیش از یک میلیون تومان از شما خرید کرده اند را نمایش دهد.

مزایای طراحی وب سایت داینامیک
مدیریت سایت داینامیک خیلی راحت و آسان بوده و نیاز به دانش فنی خاصی ندارد. شما می توانید محتوا و اطلاعات سایتتان رو بدون هیچ دانش فنی، اضافه و کم کرده یا اطلاعات ثبت شده رو تغییر و ویرایش کنید.

امکانات مدیریت اطلاعات در سایت داینامیک بسیار زیاد بوده و شما می توانید با استفاده از بانک اطلاعاتی سایت داینامیک تا اطلاعات آماری بسیار دقیق و مهمی را به دست بیاورید.

از دیگر مزایای طراحی سایت پویا یا داینامیک عبارتد از :
* به روز رسانی سریع و آسان بصورت آنلاین توسط مدیر سایت
* ارائه انواع خدمات تحت وب به کاربران
* گنجاندن حجم وسیعی از اطلاعات در سایت
* به روز رسانی همیشگی وب سایت طوری که مخاطب پویایی و زنده بودن وب سایت شما را احساس می نماید.
* صرفه‌جويی در زمان ايجاد و به روز رسانی وب سايت ها
* امكان مديريت و به روز رسانی بدون تخصص زیاد
* انعطاف‌پذيری بسيار بالای وب سایت
*قابلیت اتصال وب سایت به شبکه های اجتماعی نظیر: توئیتر، فیسبوک، تلگرام و …
* امكان اضافه كردن ابزارها و ماژول های سفارشی
* امکان ایجاد مديريت سايت در سيستم بين چند نفر
* کاهش چشمگير هزينه‌های نگهداری و پشتيبانی
* قابلیت ایجاد پشتيبانی از چند زبان

اهمیت بروز رسانی محتوا
همانگونه که گفته شد از مزایای اصلی طراحی سایت داینامیک بروز رسانی محتوا می باشد.

محتوای جدید موجب ماندگاری کاربران در وب سایتتان شده و آنها را درگیر سایتتان می کند. محتوای با کیفیت و خوب، کابرانی همیشگی برایتان فراهم می کند. این مساله سبب می شود تا در موتورهای جستجو بیشتر دیده شوید. چرا که گوگل و دیگر موتورهای جستجو به محتواهای جدید علاقه دارند.

معایب وب سایت داینامیک
در مقابل مزایای متعدد سایت های داینامیک چند عیب هم دارند که البته در مقابل مزایای زیاد اینگونه سایت ها به چشم نمی آیند که برخی از آنها عبارتند از:

هزینه سرور وب سایت داینامیک
برای استفاده از بانک اطلاعاتی پردازنده سرور باید بطور مداوم کار کند. هر چقدر تعداد بازدیدکنندگان سایت بیشتر شود حجم کار پردازنده سرور هم بیشتر می شود. در ضمن سرور به حافظه بیشتری نیز نیاز پیدا می کند. یکی از مشکلاتی که سایت داینامیک دارد اینست که هزینه سرور این نوع سایت ها بیشتر است. البته این مساله ارتباط مستقیم با تعداد بازدیدکنندگان دارد و معمولا برای سایت های کم بازدید این هزینه زیاد نیست.

برنامه نویسی سایت داینامیک
یکی از مشکلات سایت های داینامیک اینست که اگر سایت تان آماده شد و بخواهید سایت را به برنامه نویس دیگری بسپارید، کار برای برنامه نویس جدید خیلی سخت می شود! چون باید همه کدهای برنامه نویس قبلی را بخواند تا بتواند از کار او سر در بیاورد و تغییرات فنی جدید رو انجام دهد. این مساله برای صاحب سایت مشکلی بوجود نمی آورد چون اصلا صاحب سایت درگیر این مشکلات نیست اما مشکل اینجاست که برنامه نویس جدید برای اعمال تغییرات به زمان بیشتری نیاز دارد.

هزینه طراحی سایت داینامیک
از آنجایی که ساخت وب سایت داینامیک بسیار پیچیده تر از سایت استاتیک می باشد طبیعی است که هزینه طراحی یک سایت داینامیک بیشتر است. هزینه طراحی سایت داینامیک بستگی به برنامه نویس و یا شرکت طراح سایت دارد. میزان پیچیدگی وب سایت (برنامه نویسی و بانک اطلاعاتی) و سابقه کاری برنامه نویس از پارامترهای تعیین کننده هزینه ساخت وب سایت داینامیک می باشد.

آرسام طرح سازنده حرفه ای سایت های داینامیک

موسسه آرسام با توجه به مخاطب شناسی و نیازسنجی هر کدام از شرکت ها، سازمان ها و بر اساس نوع فعالیت شان اعم از: تجاری، صنعتی، تولید و خدماتی، طراحی و ساخت وب سایت های داینامیک را بر پایه سیستم مدیریت محتوای آسان و کاربردی به زبان فارسی که کار کردن با آن برای مدیر وب سایت بسیار راحت باشد و بتواند بر اساس نیاز و سلیقه خود محتویات و اطلاعات وب سایت را تغییر و ویرایش کند یا محتوای جدید به وب سایت افزوده و بروز رسانی نماید را فراهم کرده است.
آرسام طرح همچنین در طراحی ب سایت داینامیک مساله “امنیت سایت” را مد نظر قرار داده و نیز لود و بالا آمدن صفحات سایت های داینامیک ساخته شده توسط آرسام طرح از سرعت مناسب و مطلوبی برخوردار است. همچنین با در نطرگیری نکات فنی سئو و اصول و موازینی که برای موتورهای جستجو بویژه گوگل ملاک می باشد در ساختار و پی ریزی سایت های داینامیک، موجب ارتقای جایگاه اینگونه وب سایت ها در موتورهای جستجو طی مدت زمان کوتاهی می گردد.
طراحی و اجرای پروژه های متعدد سایت داینامیک برای شرکت ها، سازمان ها و اشخاص که در قسمت نمونه کارهای قابل مشاهده است، دلیل مستندی بر موارد فوق است. جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با شماره روابط عمومی 09919003699 تماس حاصل فرمایید.

برچسب ها: بدون برچسب

دیدگاه شما

فیلدهای لازم با * مشخص شده است